top of page

Carina & Claudiu

Ne-am dorit să avem  un film al zilei în care ne-am unit destinele pentru a putea retrăi acea emoție și după ce anii trec , pentru a le arăta și copiilor , nepoților și persoanelor care nu ne-au fost alături în acele momente , dar și pentru ca amintirea să nu rămână doar în sufletele noastre ci și pe ecran .

În ultima vreme am tot fost atenți la mulți videografi și de fiecare dată ne-am gândit dacă cel pe care l-am văzut în acea zi ne-a mulțumit așteptările . Așadar tu  ai fost cel de la care am văzut cele mai multe rezultate pe placul nostru. Am văzut câtă pasiune și muncă depui in ceea ce faci și rezultatele sunt pe măsură .

Avem mai multe clipuri preferate din cele de pe site ( www.alinmuntean.ro ) , nu doar unu . Admirăm fiecare clip în parte pentru că fiecare are povestea lui , ne minunăm cât de bine potrivești melodia de pe fundal cu imaginile și povestea personajelor, având fiecare imagine cuvintele potrivite pe fundal .


Eu și Claudiu  în timpul liber suntem nedespărțiți , încercăm să ne descoperim așa cum suntem și să mulțumim lui Dumnezeu că ne-a creat perfecti unul pentru celălalt .
Cel mai importat lucru pentru noi in momentul de față este familia pe care încet am început să o construim . Amândoi am făcut tot ceea ce am vrut in viața pâna acum , ne-am trăit adolescența  și am încercat tot ce ne-am dorit , iar acum am decis că este momentul pentru a vedea cum este să fim creatori , creatorii propriei noastre vieți de familie și creatorii propriului nostru copil și suntem foarte mândrii de asta .

Cererea in căsătorie a fost un moment neașteptat, din suflet  , fără pregătiri și cred că asta a făcut-o să fie sinceră și din suflet . 
Fiind amândoi intr-o seară in pat , povestind despre tot ceea ce ne venea în minte și ceea ce vroiam să știe partenerul despre celălalt , Claudiu s-a ridicat la un moment dat și a deschis lumina , m-a prins de mâna și s-a pus in genunchi lângă pat , iar apoi mi-a spus cuvintele ce le avea in gând “ Vrei sa fi soția mea? “   , iar răspuns a venit imediat după “ Daaaaa, normal ! “ , scuzându-se că nu are inel și promițându-mi că va urma să mi-l dea m-a strâns tare în brațe și m-a sărutat , făcându-mă sa simt toată iubirea ce mi-o poartă .
Cam aceasta este povestea noastră a cererii în căsătorie . Eu consider că nu putea fi mai frumos de atât .


Locația nunții am ales-o după propriul plac , umblând la multe nunți am fost atenți la tot , iar pentru local am optat ca sala să aibă un aspect plăcut , loc pentru dans , (fiind amândoi foarte activi la nunți, având tineret la nuntă și plăcându- ne distracția am dorit mult să avem loc “ de desfășurare “ ), mâncarea să fie pe placul tuturor, să nu fie ceva sofisticat și să putem mulțumi toți invitații , iar personalul să fie activ și amabil .
Noi dorim ca toți invitații să se simtă bine , vom încerca sa le acordăm câtă puțină atenție tuturor și să le mulțumim că ne-au fost alături .  Vrem să ne vadă așa cum suntem noi și să le facem ziua frumoasă, să ii facem să nu le pară rău că au ales ca o zi din viața lor să ne-o dedice nouă.

bottom of page