top of page
Diana & Marcel | Highlights
Play Video

Diana & Marcel

Ne-am dorit o filmare pentru nunta noastra deoarece am vrut sa pastram pentru totdeauna , cea mai frumoasa amintire din viata noastra.

Am ales Alin Muntean FilmMaker datorita recomandarilor  foarte bune si pentru ca mereu ai dat dovada de profesionalism. Calitatea muncii tale este superioara.

 

Imi plac toate filmele de pe www.alinmuntean.ro ; fiecare este deosebit si unic. Printre ele este si filmul de la nunta noastra care imi place la nebunie.

 

Mie si lui Mars ne place foarte mult sa calatorim, sa vizitam cat mai multe locuri noi, sa petrecem cat mai mult timp impreuna, sa ne plimbam si sa ne uitam la filme. Cererea mea in casatorie? Hmmm.. A fost un moment foarte emotionant. Eram in vacanta in Germania si intr-o dimineata Mars a propus sa facem o mica excursie in Austria, fiind la vreo doua ore distanta.  Mi-a suras ideea si am pornit la drum. Ajunsi in Austria, m-a dus intr-un loc deosebit de frumos unde m-a si cerut de sotie. Bineinteles, raspunsul a fost DA!!

Pentru  petrecerea nuntii noastre am ales locatia Hotel Business din Targu Mures deoarece am auzit multe lucruri pozitive. Am primit multe recomandari si am fost si noi la o nunta la Hotel Business , in calitate de invitati  si ne-a placut tot.

Eu zic ca acea zi superba  a nuntii ar trebui traita pe deplin de catre fiecare persoana, deoarece sunt niste momente unice .

Diana & Marcel

bottom of page