top of page
Geanina & Alin | Wedding Day
Play Video

Gianina  & Alin

Ziua nunții noastre va fi una dintre cele mai fericite zile din viața noastra iar amintirile acestei zile vor fi prețuite pentru totdeauna. Ne dorim un video de nuntă cu gandul ca vom putea auzi emoția din glasul nostru când o sa spunem „DA”, vom putea privi primul nostru sărut ca soț și soție, aplauzele părinților când ofițerul stării civile ne declară căsătoriți, emoția primului nostru dans și multe alte momente frumoase.Sunt sigura ca privind filmarea de la nunta vom rade, vom plange si vom retrai fiecare moment al nuntii noastre, de aceea, avem nevoie de un videograf profesionist (ca tine),care sa surprinda toate aceste momente speciale si sa povesteasca cu adevarat ziua nuntii noastre de la inceput la sfarsit :-)

Am participat la nunta unor prieteni si i-am intrebat detalii despre tine (deoarece si noi urma sa ne casatorim si aveam nevoie de un videograf) si ei ne-au spus care e site-ul tau. Am intrat pe site-ul tau , alinmuntean.ro, am vizionat mai multe filmulete si ne-a placut enorm, totul: editare, culori, imbinarea momentelor – totul era la superlativ si transmitea o emotie de nedescris, eram „piele de gaina” pe tot parcursul vizionarii. Ne-am convins ca dorim sa fii videograf la nunta noastra si ca vei putea transforma povestea noastra si intreaga nunta in emotie si amintiri de neuitat.

Sincer, toate filmuletele de pe site-ul tau exprimau emotie, bucurie, calitate, talent, insa stiu ca unul dintre ele l-am vizionat de mai multe ori – Andrei & Raluca - ne-a placut tare mult melodia de pe fundal, culorile si cum ai asezat momentele – ai pus la inceputul filmuletului vorbele starostelui – pfffu! Cum am mai zis: „piele de gaina”. Practic, stii sa surprinzi emotiile la adevarata lor intesitate si stim ca prin faptul ca te-am ales, vom sta linistiti din punctul asta de vedere – ca, sigur, va iesi ceva frumos si vom avea cele mai frumoase amintiri de la nunta noastra!

 

Despre noi, ce sa spunem? Hmmm.... Alin este pasionat de mecanica pentru masini, lucreaza la propriul service auto impreuna cu tatal si fratele lui iar eu sunt assistant manager la IRUM Reghin – Tractoare romanesti . Cand nu suntem la munca ne place sa ne relaxam alaturi de cei dragi, mergem la tara la parintii mei, la cabana lui Alin de la munte, ne odihnim, ascultam muzica sau ne uitam la filme .Cel mai important și prețios lucru în viață pentru noi este familia, pacea si linistea noastra sufleteasca. Până și supărările trec mai repede alături de omul potrivit, alături de un suflet care să te înțeleagă și pe care să-l iubești mult. Iar el nu poate fi decât parte din familia ta.Până la urmă, ăsta e și sensul vieții si asta contează cel mai mult. Să știi că nu ai trăit în zadar, sa simti in fiecare zi dragostea celor din jur.

Ma emotionez si acum cand imi amintesc de cererea in casatorie . Eram acasa la ai mei, la tara si la un moment dat imi zice Alin ca trebuie sa mergem pana la cabana la ai lui ca are tatal sau niste probleme tehnice acolo si trebuie sa il ajute. I-a zis si fratelui meu sa mearga cu el si totodata ne-a chemat si noi, fetele (eu si sotia fratelui meu) – ziceau sa mergem intr-o plimbare, ca era zapada mare si sa iesim putin la aer.Mergand spre cabana (pe un drum forestier de vreo 4 km, inzapezit), fratele meu a oprit masina subit, sub pretextul sa luam o gura de aer. Intre timp Alin s-a dat jos, iar pana am coborat si eu, Alin era deja cu un buchet de flori in mana (luat din portbagaj), in genunchi si cu inelul in mana, punandu-mi frumoasa intrebare : „Vrei sa fii sotia mea”?” .Nu pot sa descriu emotiile din acel moment si ceea ce simti – insa, pot sa spun ca e unul dintre cele mai intense sentimente de bucurie si fericire pe care le-am simtit vreodata (am tremurat vreo ora buna) :-)

 

Pentru nunta noastra am ales  restaurantul Monte Carlo din Reghin, sala mare. Ne place aceasta sala, e spatioasa si eleganta. Ne-am dorit  sa fie neaparat in Reghin, sa fie sambata si sa avem ring mare de dans .

Este important pentru noi ca lumea sa se simta bine, sa fie toate pe placul lor, pe cat se poate (mancare, bautura, muzica, ambient etc). Ne dorim sa fie special, pentru ca se intampla o data in viata si am vrea sa nu uitam niciodata. Speram sa le oferim o experienta frumoasa, emotionanta, cu lacrimi de fericire, priviri de iubire iar filmul nunții noastre sa aduca întotdeauna aminte de emoțiile trăite în ziua în care am devenit o familie  .

 

 Alin si Gianina

bottom of page